Μαζαράκη 9, Αλεξανδρούπολη, 68100 +30 25511 11821 info@weblogic.gr

Η εταιρεία

Εξειδικευμένες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις του τουρισμού

Η Inforez, νέα, δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στο τομέα του τουρισμού αξιοποιώντας την νέα τεχνολογία ως εργαλείο στην υπηρεσία του τουριστικού επιχειρηματία και επαγγελματία. Όραμα της Inforez αποτελεί η συμβολή της στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη και ο τεχνολογικός εκσυγχρονισμός των τουριστικών επιχειρήσεων της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με κύριο άξονα την αξιοποίηση των επενδυτικών και χρηματοδοτικών ευκαιριών που παρέχουν τα σύγχρονα επενδυτικά εργαλεία (Γ’ ΚΠΣ, Αναπτυξιακός Νόμος κλπ).

Με την προώθηση λύσεων οργάνωσης, διαχείρισης και επικοινωνίας στοχεύει στην δημιουργία πληρέστερου και αποτελεσματικότερου καναλιού διάδοσης και προώθησης των υπηρεσιών και μηνυμάτων της τουριστικής επιχείρησης σε πολλαπλά επίπεδα και κατευθύνσεις όπως :

στους πελάτες της
στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και άλλους φορείς προώθησης των τουριστικών υπηρεσιών
στους συνεργάτες της,

μέσα από την παραγωγή, κατασκευή, υλοποίηση και παροχή εξειδικευμένων προϊόντων, υπηρεσιών και εφαρμογών επικοινωνίας για κάθε ειδικευμένη μορφή τουρισμού και τουριστικής δραστηριότητας χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών σε αρμονική συνύπαρξη με τα συμβατικά εργαλεία marketing και επικοινωνίας (Portals, On line & real time reservation & booking systems κλπ).

Την Inforez αποτελούν έμπειρα στελέχη τα οποία προέρχονται από τον χώρο του τουρισμού, της ανάπτυξης και των νέων τεχνολογιών. Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή προσφορά υπηρεσιών και προϊόντων που απορρέουν από την σε βάθος κατανόηση των ουσιαστικών αναγκών της τουριστικής επιχείρησης.

Contact us

+30 25511 81093

info@weblogic.gr

Mazaraki 9, Alexandroupolis, 68100

© weblogic. All Rights Reserved.